17.ročník vánočního testu Kerteamu v hale
Výsledky testu 4x2 km st - 10.12.08
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Výsledky jsou zde v příloze
bujinkan
Tak dneska sem byl zase dolamanej, ale neni nad to naucit se aspon padat :) Fotky sem sice davat jeste nejdou, ale nejake z minuleho tydne jsou tady. http://www.bujinkanprague.com/wordpress/?page_id=341
muzete se pokochat jak mi kolega sofistikovane lame zapesti pri prehozu :)
Úspěšný týden Kerteamu se značkou NIKE
Týden zahájil v neděli 30.11. Petr Pechek vítězstvím v Senohrabech, za které dostal nový model bot značky NIKE, v úterý jej na Mikuláškém běhání ve Stromovce napodobili Adam Kouba a Jindra Linhart a v neděli 7.12. to završili Dalibor Slovák a Lenka Šibravová, kteří za suveréní vítězství v 26.ročníku Zbraslavského běhu získali stejnou cenu (kromě řady dalších cen). Kdo běžel tento závod opravdu nezaváhal.
Prosincové tréninky v hale
Měsíc prosinec bývá tradičně prvním vrcholem přípravného období při tréninku v hale. V prosinci vrcholí zejména vytrvalostní příprava a běhají se i kontrolní tréninky - 4 x 2 km stupňovaně (středa 10.12.) a tradiční vánoční test v hale - 2000-1000-500-300 int 10 min (středa 17.12.)
Senohraby - analýza
Kros v Senohrabech jsem pro zajímavost běžel s GPSkou a sporttesterem. Díky programu jednoho švédského orienťáka jsem to adjustoval na mapu. Takže je vidět jednak průběh trasy krosu a zároveň tempo, případně tep nebo nadmořská výška. Bohužel orienťácká mapa neni po celé délce krosu, takže jsem to musel hodit na nepřesnou mapu z netu.
Obrázky mi nejdou nahrát přímo, tak jsou jako příloha.
Kros v Senohrabech
Včera jsem se zúčastnil lyžařského krosu v Senohrabech. Závod to byl pěkný. Trať byla pěkně upravená a docela i kopcovitá takže se mě to líbilo. A taky se mě běželo dobře hlavně v první polovině trati. Neobvyklé bylo i, že se startovalo intervalově po dvou minutách. Já jsem běžel v první polovině startovního pole.
Finsko, aneb jak udivit novináře
- Číst dál
Terve Suomista! Už tu máme moře sněhu (asi 15 cm), takže běhání v lese začíná být těžší a těžší:) Naštěstí tu máme Areenu ve které se 3x týdně ráno od osmi scházíme na trénink. Už jsem se naučil místním zvyklostem a 2h obecného posilování týdně nejsou takovým peklem jako na začátku. Naše orienťácká skupina čítá 10 - 15 trénujících borců a dokonce jsme začali spolupracovat s atletama, jak se "můžete dočíst zde" http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Urheilu/yhdess%C3%A4_se_on_tehokka... :)
Trénininkový plán - 3.cyklus 24.11.-21.12.08
Základní tréninkový plán najdete v příloze. Halové tréninky jsou již většinou rozděleny na 2 skupiny
Letní VT Kerteamu 2009 - Novohradské hory
Vzkaz Petra Jindry: Je třeba, aby přihlášení účastníci složili zálohu u trenéra a usnadnili mu tak organizaci. Info na tréninku.
Díky
Letní VT Kerteamu pro rok 2009 se již díky tipu Petra Jindry podařilo zajistit v nádherné lokalitě Novohradských hor. Termín je 22.-29.8. a je blokováno zatím 45 míst (15 pokojů). Do konce listopadu je třeba počty upřesnit.
Na penzion se můžete podívat na www.skaliny.cz kde jsou i ceny a fotogalerie
- « první
- ‹ předchozí
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122