V sobotu 28.11. pořádá Michal Javůrek 2.ročník listopadového běhání v Krčském lese. Společný start je už v 10.00 - ženy běží 2 okruhy - 3800 m a muži 3 okruhy - 5700 m - téměř po rovině. Počítám s hojnou účastí Kerteamu. Dětské kategorie následují od 10.30 hod. Propozice jsou v příloze.
V neděli se běží také tradiční lyžařský běh v Senohrabech. Také tady počítám s naší hojnou účastí.
Listopadové běhání v Krčském lese
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
Rekordní trénink v hale
- Číst dál
Včera v pondělí 23.11. v hale jsem zaznamenal malý rekord, na treninku jsem napočítal celkem 26 lidí.
Běhalo se 4 x (600-400-200) spojitě s 200 MK stupňovaně v serii s posilováním - 2 cviky 10 x vždy po MK.
A skupina : Losman, Mrázek, Šedivý, Luč, Slovák, Gorner, Pechek a část. Mundok - tempo 2:00-72-32 až 1:54-68-28 (v poslední serii)
Víkend v Jičíně
Na základě pozvání Luby Pokorného chceme ještě zorganizovat předvánoční víkend v Jičíně 12.-13.12., který by nahradil podzimní výlet. Představa je, že se sejdeme v sobotu do 10 hod v Jičíně, ubytujeme se, 11.00-13.00 by byl na programu běžecký trénink v Prachovských skalách a okolí (rodinní příslušníci si mohou dát procházku v Prachovských skalách), pozdní odpoledne by se mohla využít regenarace v místním sportovním areálu a večer by bylo společné posezení. V neděli by byl na programu dlouhý běh 30 km na trase Turnov-Jičín (rodinní příslušníci by to mohli jít jako výlet v kratší variantě).
Nová členka Kerteamu
Vážení, chci uvést na pravou míru to, že jsem ve středu prohlašoval, že v pátek přijdu na trénink a v pátek jsem nedorazil...
Důvodem bylo, že se nám právě v pátek 20.11. ve 13:23 narodila Johanka - a já byl pěkně u toho. Měří 46 cm, váží 2.34kg. Má se čile k světu, zatím ještě neběhá.
Nějaké foto brzy vyvěsím.
Pavel
Sraz Kerteamu Na Urale
Ve středu po tréninku byl opět po delší době malý sraz Kerteamu. Zdařilé akce se zúčastnilo 19 lidí, malou fotogalerii naleznete na adrese http://picasaweb.google.com/Kervitcer/KerteamNaUrale#
Běh 17.listopadu a AM ČR ve Hvězdě
V sobotu 14.11. za ideálního počasí (alespoň při závodě mužů) se konal tradiční běh 17.listopadu a AM ČR v přespolním běhu.
Překvapila početná účast Kerteamu - celkem 11 běžců. Bronz v AM ČR získala Eva Slavíková, velmi pěkná umístění získali i Mrázek, Šedivý a Luč. Vhlavním závodě si velmi cením toho, že téměř všichni naši běžci dokázali 3.kolo závodu běžet rychleji než 2.kolo (viz dále uváděné mezičasy).
Přehled výsledků :
Ženy 4400 m :
1, Pecková - 15:10,8
Termínová listina 2010
V příloze najdete v předstihu termínovou listinu na rok 2010, která by už měla být konečná.
76.Velká Kunratická
V neděli 8.11. se běžela uý po 76. legendární Velká Kunratická. Počasí bylo letos velmi příznivé, 8 až 10 st a dobrá trať s minimem bláta.
Tréninkový plán - 2.cyklus
V příloze najdete základní plán na 2.cyklus. Začínáme opět 3 x týdně v hale, připomínám nutnost mít kartičku pro vstup a samozřejmě přezutí. Počítám, že většina využije jen některé halové tréninky dle svých časových možností.
Všude samá kopie
Samé padělky, kam se jenom podíváš...
http://www.ct24.cz/vysilani/10095519229-vedlejsi-efekty/
- « první
- ‹ předchozí
- …
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111