| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzak Šéftrenér
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:44 am Předmět: Databáze výkonů |
|
|
Na novém webu Kerteam.cz přestala fungovat databáze výkonů.
Při prohlížení nelze nastavit disciplinu, při prohlížení vždy implicintně naskakuje disciplina 1500 m. Bude to chtít asi malou opravu. _________________ Jan Kervitcer st. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honzak Šéftrenér
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
Potřebuji v databázi také obnovit můj přístup pro doplňování všech výkonů - také to přestalo fungovat. _________________ Jan Kervitcer st. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peca
|
Zaslal: po září 22, 2008 6:37 pm Předmět: |
|
|
Podívám se na to, a zkusím to dát co nejdřív do pořádku. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honzak Šéftrenér
|
Zaslal: st září 24, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
Prohlížení už funguje, ale pro doplňování a opravy osobáků se do databáze nikdo nedostane. Také by bylo dobré umožnit mazání člena, jsou tam např. navíc některá křestní jména, která by bylo dobré vyhodit (Martin,Petr,Luboš atd.) případně i jinou úpravu jako doplnění křestního jména nebo opravu chybného roč.narození atd. _________________ Jan Kervitcer st. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bryndak Site Admin

Založen: 27. 05. 2004 Příspěvky: 1121 Bydliště: Hanspual city
|
Zaslal: st září 24, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
..to je na Petra Pechka _________________ Brynd@k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peca
|
Zaslal: pá září 26, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Už by to mělo fungovat. Bylo potřeba víc předělat admin rozhraní a změnit způsob ověřování uživatelů. Zatím nebude všem fungovat přihlašování, ale to se pokusím napravit, případně můžu někomu vytvořit nový login nebo heslo. Můžete mi o to napsat.
Pro trenéra jsem přidal možnost editovat a mazat vložené závodníky. Je to v admin rozhraní pod odkazem Závodníci. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peca
|
Zaslal: so září 27, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem provedl pár drobných změn v aplikaci. Snad to bude OK. Případné připomínky mi napište  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honzak Šéftrenér
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
Bohužel to ještě dobře nefunguje. Já se tam sice dostanu, můžu ale pouze opravit výkony už ve stávajících disciplinách. Novou disciplinu s výkonem už tam nedostanu.Proto některé nové výkony tam nejsou.
Doporučuji také zařadit např. Hodinovku a jako specialitu také běh Kerteamu - muži a ženy. Vůbec by bylo dobré rozlišit při prohlíšení výkony mužů a žen. Je tedy trochu více námětů tak snad postupně.
Kromě mě se zatím do databaze nikdo nedostane, jednotlivé loginy s heslem nefungují. Myslím si ale že to celkem nevadí, je lepší, když vše budu zaznamenávat sám. _________________ Jan Kervitcer st. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peca
|
Zaslal: st říjen 08, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| honzak napsal: | | Bohužel to ještě dobře nefunguje. Já se tam sice dostanu, můžu ale pouze opravit výkony už ve stávajících disciplinách. Novou disciplinu s výkonem už tam nedostanu.Proto některé nové výkony tam nejsou. |
Toto by již mělo být opraveno a snad i funkční.
| honzak napsal: | | Doporučuji také zařadit např. Hodinovku a jako specialitu také běh Kerteamu - muži a ženy. Vůbec by bylo dobré rozlišit při prohlíšení výkony mužů a žen. |
Toto tam přidám časem...
| honzak napsal: | | Kromě mě se zatím do databaze nikdo nedostane, jednotlivé loginy s heslem nefungují. Myslím si ale že to celkem nevadí, je lepší, když vše budu zaznamenávat sám. |
Bylo potřeba předělat způsob ověřování uživatelů. Tak se mi větší část loginů bohužel zatím nepodařilo obnovit. Pokud by tam chtěl někdo přístup a nejde se mu tam přihlásit, tak ať mi napíše, já bych mu vytvořil nový login a případně i heslo. Lze to poté změnit. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|